Οι ειδικοί
στη Θεωρητική!
 
Ακολουθήστε μας

Πηνελόπη Δημοπούλου
1777
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1777,stockholm-core-2.1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-7.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_grid_1200,qode_menu_left,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Πηνελόπη Δημοπούλου

Ναυτιλιακών Σπουδών Πειραιά / 2015
Δημοπούλου Πηνελόπη

Η εμπειρία μου με το φροντιστήριο Ξιφαράς ξεκίνησε το καλοκαίρι της Β΄ Λυκείου, όταν μαζί με τους γονείς μου αναζητούσα φροντιστήριο στο οποίο θα έκανα τα καλοκαιρινά μαθήματα προετοιμασίας της Γ΄ Λυκείου, καθώς και όλη την προετοιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της Γ΄ Λυκείου.

Από την πρώτη συνάντηση με τον κ. Ξιφαρά ένιωσα ασφάλεια ότι έχω κάνει τη σωστή επιλογή. To πιο σημαντικό όμως ήταν η καθοδήγησή του σχετικά με τη σχολή που θα επέλεγα να σπουδάσω, καθώς μέχρι τότε δεν είχα καμία ιδέα σχετικά με το τι θα ήθελα να ασχοληθώ στο μέλλον.

 

Το φροντιστήριο Ξιφαράς και οι εξαιρετικοί καθηγητές που το απαρτίζουν, με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου και την πρώτη μου επιλογή, να περάσω στη σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για ένα μαθητή που βρίσκεται σε αναζήτηση και θέλει να κάνει μια επένδυση για το μέλλον του.