Οι ειδικοί
στη Θεωρητική!
 
Ακολουθήστε μας

Η εκπαιδευτική φιλοσοφία μας
817
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-817,stockholm-core-2.1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-7.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_grid_1200,qode_menu_left,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Βάσω Αργυρίου

Νομικής Αθήνας / 2018

Βάσω Αργυρίου

Νομικής Αθήνας / 2018

Η εκπαιδευτική φιλοσοφία μας

“Κάθε παιδί μπορεί να τα καταφέρει,
αρκεί να προσπαθήσει και να βοηθηθεί κατάλληλα”

Η λειτουργία του φροντιστηρίου μας βασίζεται σε συγκεκριμένη εκπαιδευτική φιλοσοφία, η οποία εκφράζεται μέσα από τις ακόλουθες αρχές.

 

Κάθε παιδί είναι μοναδικό!

Αυτό σημαίνει ότι η βοήθεια που θα του προσφερθεί πρέπει να είναι εξατομικευμένη, δηλαδή σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του συγκεκριμένου παιδιού.

 

Κάθε παιδί μπορεί να τα καταφέρει!

Όλες οι μαθήτριες και όλοι οι μαθητές, ανεξάρτητα από το γνωστικό τους επίπεδο, μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να το θελήσουν πραγματικά και να λάβουν την κατάλληλη βοήθεια.

 

Μόνο τα πραγματικά αποφασισμένα παιδιά θα τα καταφέρουν!

Για να τα καταφέρει ένα παιδί πρέπει να είναι αποφασισμένο να προσπαθήσει. Η επίτευξη των στόχων που θα βάλει εξαρτάται κυρίως από τις δικές του προσπάθειες. Στο πλαίσιο αυτό, στο φροντιστήριό μας επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με παιδιά που κρίνουμε ότι έχουν αποφασίσει να προσπαθήσουν σοβαρά, ενώ αποφεύγουμε να δεχόμαστε παιδιά που δεν ενδιαφέρονται αληθινά.

Θέλεις να σε προετοιμάσουν οι ειδικοί στη Θεωρητική;

Θέλεις να σε προετοιμάσουν οι ειδικοί στη Θεωρητική;

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ