Οι ειδικοί
στη Θεωρητική!
 
Ακολουθήστε μας

Αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου
1208
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1208,stockholm-core-2.1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-7.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_grid_1200,qode_menu_left,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου

Μία από τις σημαντικότερες διαδικασίες του φροντιστηρίου είναι η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου. Η διαδικασία αυτή έχει καθιερωθεί από το πρώτο έτος λειτουργίας του φροντιστηρίου.

 

Η αξιολόγηση βασίζεται σε επιστημονικά κριτήρια και γίνεται με τη συμπλήρωση ειδικών ερωτηματολογίων.

 

Πιο συγκεκριμένα, μαθητές και γονείς καλούνται να αξιολογήσουν την επιστημονική κατάρτιση, τη μεταδοτικότητα και την ικανότητα των εκπαιδευτικών να διαχειριστούν τα διάφορα εκπαιδευτικά ζητήματα, την ποιότητα και τη λειτουργικότητα του εκπαιδευτικού υλικού που χρησιμοποιείται, τις υπηρεσίες της γραμματείας, την αποτελεσματικότητα της διεύθυνσης, τις υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και τις υποδομές.

 

Τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια τίθενται υπόψη όλων των συνεργατών του φροντιστηρίου, αξιολογούνται και με βάση αυτά λαμβάνονται αποφάσεις με στόχο τη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.

Θέλεις να σε προετοιμάσουν οι ειδικοί στη Θεωρητική;

Θέλεις να σε προετοιμάσουν οι ειδικοί στη Θεωρητική;

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ