Οι ειδικοί
στη Θεωρητική!
 
Ακολουθήστε μας

Στέλλα Καλογερά
1792
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1792,stockholm-core-2.1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-7.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_grid_1200,qode_menu_left,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Στέλλα Καλογερά

Νομικής Κομοτηνής / 2016
Στέλλα Καλογερά

Λίγο πριν τη Β΄ Λυκείου, λοιπόν, είχε έρθει η ώρα να επιλέξω φροντιστήριο για να ξεκινήσει η προετοιμασία των Πανελληνίων. Ο μπαμπάς μου είχε την ιδέα να αναζητήσουμε ένα αμιγώς θεωρητικό φροντιστήριο για μεγαλύτερη εξειδίκευση. Μετά από έρευνα γνωρίσαμε τον κύριο Ξιφαρά. Και θα είμαι σύντομη και ειλικρινής: δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω!.

 

Τότε, το φροντιστήριο Ξιφαράς, ήταν κατά πολύ μικρότερο και δηλώνω πλέον περήφανη που ήμουν παρούσα στις αρχές του!

 

Όσον αφορά τη Νομική, ήταν (και παραμένει) η μοναδική επιλογή από τις πολλές διαθέσιμες, που μου άρεσε σε βαθμό να επιθυμώ να ασχολούμαι μια ζωή. Όπως υποσχέθηκα θα είμαι ειλικρινής. Χωρίς τη μεθοδικότητα και την οργάνωση που διδαχτήκαμε στο φροντιστήριο, δε θα είχα καταφέρει να εισαχθώ επιτυχώς. Χωρίς τους αγαπημένους μου καθηγητές με τους οποίους διατηρώ ακόμα επαφές, δε θα το είχα καταφέρει (καμία διάθεση κολακείας). Χωρίς τους φίλους που γνώρισα εκεί και περνούσαμε όμορφα ακόμα και τις στιγμές της μεγαλύτερης πίεσης, δε θα τα είχα καταφέρει.

 

Τελικά, δεν είναι μόνο Πανελλήνιες. Το φροντιστήριο, μπορεί να δώσει , όπως έδωσε και σε εμένα, εφόδια για πολύ περισσότερα!.