Οι ειδικοί
στη Θεωρητική!
 
Ακολουθήστε μας

Μαρία Χατζή
3254
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3254,stockholm-core-2.1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-7.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_grid_1200,qode_menu_left,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Μαρία Χατζή

Ψυχολογίας Αθήνας / 2021

Απολαμβάνοντας -ίσως- το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου μακριά από το άγχος των Πανελληνίων και με δεδομένη -λόγω επίδοσης- την επιτυχία μου σε όποια σχολή επιθυμώ, η σκέψη μου γυρίζει στη δύσκολη χρονιά που πέρασε και στην συμβολή του φροντιστηρίου Ξιφαράς στο τελικό αποτέλεσμα. Σταχυολογώ τα τρία κυριότερα κατά την γνώμη μου χαρακτηριστικά και “συστατικά” της επιτυχίας του:

  • Ο αυστηρός προγραμματισμός διδασκαλίας σε συνδυασμό με τα τακτικά διαγωνίσματα συνέβαλαν στην άριστη εμπέδωση της ύλης εξασφαλίζοντας παράλληλα μια πολύτιμη αίσθηση αυτοπεποίθησης ακόμη και για τον πιο αγχώδη μαθητή.
  • Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές μας παρείχαν τις απαραίτητες γνώσεις και την τεχνική καθοδήγηση προωθώντας ταυτόχρονα τον προβληματισμό και την ανάπτυξη της κριτικής μας ικανότητας.
  • Το γνήσιο ενδιαφέρον και η αγάπη τους για τον μαθητή ήταν εξίσου καθοριστικά στοιχεία. Καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της δύσκολης -λόγω covid19- χρονιάς, οι καθηγητές μάς ενθάρρυναν διαρκώς βοηθώντας σημαντικά στην αποβολή του άγχους και την απομυθοποίηση των εξετάσεων. Ζώντας το τελευταίο διάστημα μια πλημμυρίδα συναισθημάτων χαράς, καταξίωσης και δικαίωσης αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω από καρδιάς ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στο φροντιστήριο Ξιφαράς και στους καθηγητές μου για την καταλυτική συμβολή τους στην επιτυχία μου!