Οι ειδικοί
στη Θεωρητική!
 
Ακολουθήστε μας

Δήμητρα Στεφανάκη
1853
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1853,stockholm-core-2.1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-7.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_grid_1200,qode_menu_left,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Δήμητρα Στεφανάκη

Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας Ιωαννίνων / 2017
Δήμητρα Στεφανάκη

Θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη μου συνάντηση με τον κύριο Ξιφαρά στο χώρο του φροντιστηρίου, στην οποία του εξέφρασα τις ανησυχίες και την ανασφάλεια που αισθανόμουν, ιδιαίτερα για το μάθημα της Ιστορίας, που μέχρι τότε δεν συμπαθούσα καθόλου. Χαραγμένα στη μνήμη μου είναι και τα λόγια του «μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει γίνει το αγαπημένο σου μάθημα». Όσο απίστευτο κι αν μου φαινόταν στην αρχή, η διδασκαλία, η μεταδοτικότητα και το μεράκι του κύριου Ξιφαρά άλλαξαν τελείως την οπτική μου για το συγκεκριμένο μάθημα και μπορώ να πω με σιγουριά πως όχι μόνο το αγάπησα αλλά έγινε κι από τα πιο δυνατά μου.

 

Νιώθω πραγματικά ευγνώμων για όλα όσα αποκόμισα αυτά τα τρία χρόνια από το φροντιστήριο και τον κάθε καθηγητή ξεχωριστά, η βοήθεια, η καθοδήγηση, οι γνώσεις και η στήριξη των οποίων ήταν πολύτιμη για μένα. Ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, το άγχος και τις απογοητεύσεις ήταν πάντα εκεί να μας παρέχουν κίνητρο, να μας αφυπνίζουν και να μας θυμίζουν τον στόχο μας. Τα εφόδια που αποκόμισα θα με συντροφεύουν για πάντα καθώς δεν αφορούν μόνο την διαδικασία των εξετάσεων αλλά και την εξέλιξη μου ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα.

 

Σας ευχαριστώ για όλα!