Οι ειδικοί
στη Θεωρητική!
 
Ακολουθήστε μας

Δέσποινα Αναγνωστοπούλου
1660
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1660,stockholm-core-2.1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-7.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_grid_1200,qode_menu_left,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Δέσποινα Αναγνωστοπούλου

Ψυχολογίας Αθήνας (ΕΚΠΑ) / 2020
Δέσποινα Αναγνωστοπούλου

Πανελλαδικές εξετάσεις…

 

Ποιος να ήξερε τι κρύβεται πίσω από αυτές τις λέξεις! Κι όμως το πρώτο πράγμα που έρχεται στο δικό μου το μυαλό είναι η εμπειρία μου στο φροντιστήριο Ξιφαράς. Ήμουν Β΄ Λυκείου και είχε φτάσει Φεβρουάριος όταν αισθάνθηκα πως χρειαζόμουν περισσότερη δουλειά στη Έκθεση, πέρα από αυτή που έκανα στο σχολείο μου. Αποφάσισα να πάω σε αυτό το φροντιστήριο γνωρίζοντας πως κάνει αποκλειστική δουλειά στην Έκθεση. Έτσι, βρέθηκα ένα απόγευμα να μιλάω με τον κ. Ξιφαρά και ξεκίνησα απευθείας τα μαθήματα.

 

Από την αρχή το μάθημα της Έκθεσης εκεί με κέρδισε και άρχισα να σκέφτομαι πως θα ήθελα να κάνω την προετοιμασία μου για όλα τα μαθήματα σε αυτό το φροντιστήριο. Τώρα λοιπόν που αυτό το ταξίδι τελείωσε για εμένα, νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη για τους συμμαθητές μου, τους καθηγητές που είχα δίπλα μου και για όλα όσα έμαθα κοντά τους.

 

Δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι θα ανυπομονούσα να πάω για μάθημα, ειδικά σε μια τόσο απαιτητική χρονιά. Κι όμως το φροντιστήριο είχε γίνει για εμένα ο αγαπημένος μου χώρος κι αν μπορούσα θα γυρνούσα το χρόνο πίσω για να ζήσω ξανά κάποιες στιγμές! Με σταθερά, μεθοδικά βήματα, σκληρή δουλειά και χάρη στο οικείο και γεμάτο θετική ενέργεια περιβάλλον του φροντιστηρίου κατάφερα τελικά να μπω στη σχολή που ήθελα.

 

Στο φροντιστήριο Ξιφαράς έμαθα λοιπόν πως κάθε μέρα είναι και μια μικρή ζωή και πως προκειμένου να φτάσεις στον προορισμό σου θα πρέπει να ευχαριστηθείς το ταξίδι. Γι’ αυτό και δεν θα άλλαζα με τίποτα την επιλογή μου!