Οι ειδικοί
στη Θεωρητική!
 
Ακολουθήστε μας

Αγγελική Λαλιώτη
1812
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1812,stockholm-core-2.1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-7.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_grid_1200,qode_menu_left,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Αγγελική Λαλιώτη

Νομικής Αθήνας / 2020
Αγγελική Λαλιώτη

Το καλοκαίρι, λίγο πριν φοιτήσω στη Β’ Λυκείου, άρχισα τη δική μου αναζήτηση για το φροντιστήριο, το οποίο θα επέλεγα για την προετοιμασία μου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Εκείνο που ξεχώρισε για εμένα από την πρώτη στιγμή ήταν το φροντιστήριο Ξιφαράς, παρόλο που ήταν μακριά από την περιοχή που μένω (Άγιος Δημήτριος). Όμως, καθώς περνούσε ο καιρός συνειδητοποιούσα πως αυτή μου η επιλογή άξιζε και με το παραπάνω!

 

Ο κύριος Ξιφαράς  αλλά και οι άλλοι καθηγητές που είχα την τύχη και την τιμή να έχω, ήταν πλήρως καταρτισμένοι και μας προετοίμαζαν επαρκώς για τις εξετάσεις. Η σχεδόν καθημερινή επαφή μου με αυτούς τους ανθρώπους ήταν κάτι περισσότερο από μια απλή μετάδοση γνώσεων. Το ευχάριστο, χιουμοριστικό και εμψυχωτικό κλίμα που επικρατούσε με «γέμιζε» αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και –παράλληλα- με «αποφόρτιζε» από την πιεστική και την γεμάτη άγχος περίοδο της προετοιμασίας. Είμαι σίγουρη πως χωρίς την εμπεριστατωμένη και μεθοδική βοήθεια των καθηγητών του φροντιστηρίου Ξιφαράς το όνειρό μου να εισαχθώ στη Νομική Σχολή δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.

 

Μακράν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ φροντιστήριο!!