Οι ειδικοί
στη Θεωρητική!
 
Ακολουθήστε μας

Όλγα Γιουσούφογλου
1762
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1762,stockholm-core-2.1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-7.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_grid_1200,qode_menu_left,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Όλγα Γιουσούφογλου

Ιατρικής Κρήτης / 2018 [μόνο Έκθεση]
Γιουσούφογλου Όλγα Μαρία

Στο φροντιστήριο Ξιφαράς αποφάσισα να πάω τη δεύτερη φορά που έδωσα Πανελλαδικές εξετάσεις με σκοπό να πετύχω τον στόχο μου και να εισαχθώ στην Ιατρική σχολή.

 

Η απόφαση αυτή για εμένα ήταν ζωτικής σημασίας καθώς το μάθημα της Έκθεσης το οποίο και παρακολούθησα είναι καθοριστικό για τις υψηλόβαθμες σχολές. Από την πρώτη μου κιόλας επαφή με τον κύριο Ξιφαρά ένιωσα μια ασφάλεια για τη μέθοδο που θα ακολουθούσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η εντύπωση μου αυτή επαληθεύτηκε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων με το παραπάνω. Η ανάλυση κάθε θεματικής ενότητας περιελάμβανε τόσο την καθοδήγηση του υψηλά καταρτισμένου καθηγητή μας όσο και την δική μας συμμετοχή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δουλεύω και να βελτιώνομαι στις απαιτήσεις του μαθήματος καθημερινά στα πλαίσια ενός ευχάριστου κλίματος. Καθώς περνούσε ο καιρός και πλησιάζαμε στην περίοδο των εξετάσεων η μεθοδική δουλειά που είχαμε ακολουθήσει, ο υποστηρικτικός ρόλος του καθηγητή μας και η συνδυαστική διόρθωση των γραπτών μου από δύο καθηγητές με βοήθησαν να διαχειριστώ το άγχος μου και να έχω αντικειμενική άποψη για την απόδοσή μου. Κάπως έτσι φτάσαμε στη μέρα της εξέτασης και η σκληρή και σωστή δουλειά που είχα ακολουθήσει στο φροντιστήριο ανταμείφθηκε με την εκπλήρωση του στόχου μου.

 

Μέχρι και σήμερα αναπολώ στιγμές από τη χρονιά αυτή και σκέφτομαι πως η επιλογή μου να συνεργαστώ με το φροντιστήριο Ξιφαράς και η επιμονή στη μέθοδο και το πλάνο που ακολουθεί με δικαίωσε!